HDR

High Dynamic Range är ett samlingsnamn för kamerateknik och bilder som klarar extremt stora intensitetsomfång, det vill säga att man i samma bild kan ha både väldigt mörka och väldigt ljusa bildpunkter. Ett sätt att få fram detta genom är att ta flera exponeringar med sin kamera. Dessa ska då vara normalt exponerad, underexponerad och överexponerad. Ju fler bilder man lägger samman, desto större omfång får man.

fredag 7 mars 2014

Kallbadhuset Lysekil

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Vi är tre elever från Campus Väst i Lysekil som går Natur. Vi går en kurs som heter entreprenörskap där vi ska starta och driva ett företag. Vi har startat ett företag som heter Mattespel UF, där vi från grunden tillverkar ett mattespel för högstadieelever. Spelplanen är en karta över Lysekil där man går runt med spelpjäser till olika platser i Lysekil. Vi har till exempel med sjukhuset, parken och ett par olika företag. På varje plats får man en matteuppgift som har med platsen att göra.

Vi ska nu göra en låda till spelet och vår fråga till dig är om vi skulle kunna använda någon av dina bilder att ha på utsidan av lådan? Vi tänker framför allt på bilderna från det här inlägget: http://knarrevikhdr.blogspot.se/2011/08/blog-post.html
Vi undrar även om det i så fall kommer kosta något?

Du får jättegärna kontakta oss på mattespeluf@hotmail.com

Tack på förhand